Registration has ended

Opis dogodka

jhdh<fhahfkjahdfjahsufgalghahgfluawzgliahrglha<ulrdgwt

Polaznik:

Spol:
Naslov::
Ime::
Prezime::
Firma ili Institucija::
E-Mail:
Telefon:

Ulaznica:

Ulaznica::

Uvjeti sudjelovanja

E-naslov::

Važna napomena: sudjelovanje u trčanju u okviru susreta trkača Lauftreff izvodi se na vlastitu odgovornost sudionika. Svatko mora sam prosuditi je li fizički i psihički spreman sudjelovati. Isključena je odgovornost Hervisa za eventualne štete ili nezgode bilo koje vrste.

Upoznat(a) sam s time da će se u okviru susreta trkača raditi fotografije skupine i pojedinih osoba. Ovom prijavom izričito odobravam uporabu i objavu fotografija na kojima se vidim na društvenim mrežama.

Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu _______ ili pisane obavijesti na adresu Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H., Walser Bundesstraße 35, 5071 Wals, Austrija.

Suglasan/suglasna sam s time da će se moji osobni podaci pohraniti, obrađivati i koristiti u promotivne svrhe za proizvoda iz Hervisovog asortimana. Nadalje se izričito slažem s dostavom newslettera u moj pretinac e-pošte. Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu __________ili pisane obavijesti na adresu Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H., Walser Bundesstraße 35, 5071 Wals, Austrija.

 

Registration

Die Registration für diese Veranstaltung ist leider beendet.