Registration has ended

TEKAŠKI TRENINGI Z MITJO KREVSOM

#GETMOVIN


Obujte tekaške copate in se pripravite na nove tekaške izzive pod vodstvom izkušenega tekača Mitja Krevsa. Tekli bomo po poteh ob Krki, pozornost pa bomo namenili pravilnemu treningu, tehniki teka, prehrani.. Vadba bo prilagojena tako začetnikom kot izkušenejšim tekačem.


POMEMBNE INFORMACIJE:
•    Trener: Mitja Krevs
•    Kje se dobimo? Novo mesto, Loka pri teniških igriščih
•    Termini: vsak torek ob 18:00 (od aprila dalje ob 18:30)
•    Trajanje: cca. 90 minut 
•    !! Brezplačno za člane Hervis SportsCluba. *Včlanite se lahko na: https://www.hervis.si/store/uwsregistration


MITJA KREVS
- Večkratni državni prvak v tekih na razdaljah od 800m do 42km (edini Slovenec, ki mu je to uspelo),
- Državni rekorder v dvorani na 1500m,
- Udeleženec Svetovnega in Evropskega prvenstva v dvorani,
- Večkratni udeleženec EP v krosu,
- Slovenski reprezentant,
- Večkratni zmagovalec polmaratonov pri nas in v tujini. 


Mitjo lahko poiščete v naši prodajalni Hervis Qlandia Novo mesto, kjer vam bo svetoval glede nakupa ustrezne tekaške obutve.


OBVEZNA PRIJAVA!


Odličen trening in dobra družba zagotovljena!PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni fizični in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev na dogodku odškodninsko ne odgovarja. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na Hervisovih socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju HERVIS) bo ime, priimek, e-mail naslov udeleženca ter telefonsko številko (v nadaljevanju osebni podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek "Tekaški treningi z Mitjo Krevsom", obdeloval za izvedbo dogodka, za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka in za obveščanje o prihajajočih podobnih dogodkih.


V času obdelave osebnih podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte varstvopodatkov@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte

varstvopodatkov@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za obveščanje o organizaciji dogodka in obveščanje o prihajajočih dogodkih, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 1 leto od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov je marketing oddelek HERVIS-a. HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletne strani Eveeno.com, na kateri je kreiran dogodek.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je dosegljiva na naslednjem naslovu elektronske pošte: varstvopodatkov@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.