Registration has ended

Tekaške delavnice s Hervisom & Test Salomon in Suunto​​​​​​​

#GETMOVIN


Doživite brezplačno tekaško avanturo s Salomonom in Suuntom!

Kdaj in kje?

21.6. ob 18:00 v Celju (na Špici)

S tekaškim trenerjem boste opravili krajši trening, preskusili tekaške copate Salomon in športne ure Suunto, trener pa vam bo svetoval, kako izboljšati tehniko, da bo vaš tekaški korak še učinkovitejši! 

Vabljeni začetniki in izkušeni tekači!
PRIJAVA - brezplačno:

Spol:
Ime:
Priimek:
E-Mail:
Telefon:

Izbira vstopnic

Vstopnica:

Pogoji udeležbe:

Strinjanje::

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (HERVIS) bo ime, priimek, naslov, telefonsko številko ter e-naslov udeleženca (v nadaljevanju podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek »Hervisov kolesarski izlet«, obdeloval za izvedbo dogodka ter za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka.


V času obdelave podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte tajnistvo@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte tajnistvo@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za namen neposrednega trženja, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 3 mesece od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov so Ajda Pavčič, Anja Melavc in Simon Draganič (marketing oddelek HERVIS-a). HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletnih strani Eveeno.com in MailChimp za namen pošiljanja elektronskih novic.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je Simon Draganič; e-mail: tajnistvo@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.