Registration has ended

VELIKA OTVORITEV HERVIS CITYPARK LJUBLJANA


Z največjim ponosom v petek, 21.12.2018, odpiramo najmodernejšo in največjo trgovino Hervis Citypark v Ljubljani.


Vabljeni, da preverite našo široko ponudbo artiklov za šport in prosti čas po super otvoritvenih cenah.


Poskrbeli pa smo tudi za športni obisk.

Obiskala nas bosta:

- boksarski šampion Dejan Zavec, ki vam bo od 9:00 do 12:30 svetoval pri nakupu boksarske opreme, ki jo boste lahko kupili z 20% popustom, z njim pa boste lahko v našem photo boothu naredili tudi zabavne fotografije in

- nekdanji vrhunski alpski smučar Mitja Dragšič, ki bo v popoldanskem času od 16:00 do 20:00 ure svetoval pri nakupu smuči in smučarske opreme. Ponazoril pa nam bo tudi, kako pravilno pripraviti smuči za smučarske strmine.


Prvih 200 kupcev čaka darilo, prvih 100 kupcev smuči v vrednosti nad 200€ pa prejme smučarsko karto za smučišče Krvavec za samo 1€.

Vsakega kupca pa čaka kupon ugodnosti za razprodajne nakupe v januarju.  


Na otvoritvi vam bodo svetovali tudi naši največji dobavitelji:

Elan, Odlo, Columbia, Uvex, Atomic, Salomon, Suunto, Merrel, Polar, Mizuno, Asics, Brooks, Craft, Intersocks, Ziener, Taurus, Salming, Leki, Level, Rossignol, Think Pink, North Finder, Rodeo team, Colmar, Samsung, Xplorer.​​​​​​​


Za dobro vzdušje in glasbo bo skrbel DJ, postregli vam bomo z odlično Barcaffe kavo, poskrbeli pa bomo tudi, da ne boste žejni.

​​​​​​​
Veselimo se druženja z vami!

#GETMOVINPRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni fizični in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev na dogodku odškodninsko ne odgovarja. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na Hervisovih socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju HERVIS) bo ime, priimek, e-mail naslov udeleženca ter telefonsko številko (v nadaljevanju osebni podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek "Hervisov športni dan", obdeloval za izvedbo dogodka, za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka in za obveščanje o prihajajočih podobnih dogodkih.


V času obdelave osebnih podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte varstvopodatkov@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte

varstvopodatkov@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za obveščanje o organizaciji dogodka in obveščanje o prihajajočih dogodkih, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 1 leto od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov je marketing oddelek HERVIS-a. HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletne strani Eveeno.com, na kateri je kreiran dogodek.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je dosegljiva na naslednjem naslovu elektronske pošte: varstvopodatkov@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.