Registration has ended

PRIPRAVITE SMUČI PRED ZIMSKIMI POČITNICAMI Z MITJO DRAGŠIČEM

​​​​​​​(brezplačno)


Približujejo se zimske počitnice, ki so idealne za obisk katerega od smučišč. Da na smučanje ne boste odšli nepripravljeni vas vabimo, da se nam pridružite pri pripravi smuči z Mitjo Dragšičem. 


Velik poznavatelj in nekdanji vrhunski slovenski alpski smučar Mitja Dragšič nam bo pokazal kako pravilno pripraviti smuči za smučarske strmine.​​​​​​​ Na voljo vam bo za pomoč in vsa vprašanja.


Vabljeni, da s sabo prinesete svoje smuči saj bomo na vsakem dogodku izžrebali srečneža, ki mu bo Mitja Dragšič brezplačno pripravil smuči. Vsi ostali pa boste dobili -20% popusta na naš servis.


LJUBLJANA:

  • Hervis Interspar Vič - 9.02.2018 ob 17h
  • Hervis Citypark Ljubljana - 10.02.2018 ob 17h


CELJE:

  • Hervis Citypark Celje - 16.02.2018 ob 17h


MARIBOR:

  • Hervis Europark Maribor - 17.02.2018 ob 17h


Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da izpolnite spodnjo prijavo.

​​​​​​​​​​​​​​

Dogodki so brezplačni.


Vljudno vabljeni! PRIJAVA - brezplačno:

Spol:
Ime:
Priimek:
Naslov:
Ulica in hišna številka:
Poštna številka:
Kraj:
E-Mail:
Telefon:
Izberite termin:

Izbira vstopnic

Vstopnica:

Pogoji udeležbe:

Strinjanje:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

The registration for this event has ended.