Registration has ended

S Hervisom na Pekrsko gorco

#GET MOVIN


Dobimo se 11.2.2018 ob 15.30 uri na parkirišču pred Qlandio Maribor od kjer se bomo skupaj odpravili na Pekrsko gorco.


Vsak udeleženec bo prejel kupon za popust pri naslednjem nakupu v Hervisu :)


S seboj prinesite dobro voljo in kakšno stekleničko vode!


Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da izpolnite brezplačno prijavo spodaj.


Se vidimo! :)


PRIJAVA - brezplačno:

Spol:
Ime:
Priimek:
Ulica in hišna številka:
Poštna številka:
Kraj:
E-Mail:
Telefon:

Izbira vstopnic

Vstopnica:

Pogoji udeležbe:

Strinjanje::

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

Die Registration für diese Veranstaltung ist leider beendet.