Registration has ended

MERJENJE TELESNE SESTAVE 

pod mentorstvom trenerjev BODIFITa

Vsak četrtek ob 18h


Za vse, ki bi si želeli izvedeti več o stanju vašega telesa, smo za vas v sodelovanju s fitness centrom BODIFIT pripravili merjenje telesne sestave v Hervisu Citycenter Celje in Europark Maribor.


InBody 270 je medicinsko diagnostična naprava za merjenje telesne sestave in omogoča celosten vpogled v telo. Na podlagi testiranja pridobimo podatke o deležu maščob in mišične mase v telesu, količina mineralov in beljakovin v telesu, voda v telesu, izračun indeksa telesne mase (ITM) je samo nekaj meritev, ki jih dobimo s testiranjem. Na podlagi analize telesnega stanja, lahko učinkoviteje svetujemo glede vadbe in prehrane.

Merilnik gibljivosti kolka, višinomer: Merilnik je izdelan iz kakovostnega lesa in je namenjen merjenju gibljivosti v predklonu in merjenju višine. Merjenje poteka z iztegnjenimi nogami. Predklon se izvede s potiskom deščice do skrajne meje. Pri tem se ne sme uporabljati sunka ali zamaha. Položaj je potrebno obdržati vsaj 2 sekundi.

Pridite po svoje meritve in začnite s spremembo, ki si jo že dolgo želite.


CENA

10 € za nove BODIFIT člane (novi člani plačajo samo članarino v vrednosti 10 € za opravljeno meritev)

10 € za obstoječe BODIFIT člane

20 € cena za nečlane
PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

The registration for this event has ended.