Registration has ended

Hervisovi tekaški treningi 

#GETMOVIN


Obujte superge in se pripravite na nove tekaške izzive pod vodstvom izkušenih trenerjev.

Tekaške treninge vodijo: Helena Javornik, Nino Cokan, Dejan Lenart in Brigita Langerholc.​​​​​​​


Treningi potekajo vsak torek od 11.9. naprej ob 18.30 v Ljubljani, Mariboru in Celju.​​​​​​​​​​​​​​POMEMBNE INFORMACIJE:​​​​​​​

 • Trenerji:
  • Maribor: Helena Javornik, 
  • Celje: Nino Cokan,
  • Ljubljana: Dejan Lenart, Brigita Langerholc.
 • Kje se dobimo? 
  • Maribor (Hervis Qlandia),
  • Celje (Špica),
  • Ljubljana (Park Tivoli - pri Mini golfu).
 • Termini: vsak torek ob 18:30
 • Trajanje: cca. 90 minut + posvet z vaditelji 
 • Cena: Brezplačno za člane Hervis SportsCluba. V Hervis klub se lahko včlanite brezplačno v vseh trgovinah Hervis ali preko www.hervis.si. Redna cena 20€ mesečno. 
 • Več informacij o dogodku dobite na email naslovu: tajnistvo@hervis.si


TRENERJI:


HELENA JAVORNIK (Maribor)

Helena Javornik je naša najuspešnejša tekačica na srednje in predvsem na dolge proge v Sloveniji vseh časov. Še vedno je lastnica vseh državnih rekordov od 2000m naprej vse do maratona. Prav tako še vedno drži njen Evropski rekord na 25.000m, postavila pa je tudi 2 svetovna veteranska rekorda na 10.000m in v polmaratonu. Udeležila se je treh Olimpijskih iger, na svojih zadnjih v Atenah 2004 je tudi dosegla največji uspeh – 10. mesto na 10.000m. Po koncu njene tekmovalne kariere in opravljenem tečaju za vaditelja atletike se posveča rekreativni vadbi teka, kjer s svojimi izkušnjami in nasveti pomaga množicam rekreativnih tekačev, ki stopajo na pot aktivnega življenja in s tem dvigujejo kvaliteto življenja.


NINO COKAN (Celje)

Vsestranski športnik že od malih nog. Ljubitelj triatlona, plavanja, kolesarjenja in teka. Nekoč vrhunski triatlonec, sedaj rekreativni športnik in organizator športno rekreativnih prireditev. "Zase pravim, da v športu delam in uživam praktično vsak dan in, če delaš nekaj v čemer uživaš, potem v življenju praktično NE DELAŠ niti en dan."


BRIGITA LANGERHOLC (Ljubljana)

Brigita Langerholc je bila v preteklosti uspešna slovenska atletinja, olimpijka ( 4. na 800m na OI v Sydneyu), Bloudkova nagrajenka in večkratna Atletinja leta (2000, 2001, 2007). Je univ. diplom. ekonomistka na University of Southern California in mag. Menedžmenta neprof. organizacij na Fakulteti za družbene vede ter udeleženka programov v Landmark Worldwide School. Svojo poklicno pot je začela pri Olimpijskem komiteju Slovenije kot predsednica Komisije športnikov, članica odbora pri Fundaciji za šport in v Atletskem klubu Radovljica s treniranjem mladih upov atletike, zadnja 3 leta pa se je posvetila vodenju in izvajanju Aktivnih odmorov in joge v podjetjih, izobraževanju Športnih promotorjev v podjetjih ter predavanjih doma in v tujini.

V svoji 18-letni atletski karieri je sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent in Aleksander Šinigoj (NLP izobraževanja), Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), in v zadnjem času Boris Vene (ustanovitelj protokola Body Reset), pri katerem se izobražuje za inštruktorico protokola Body Reset. Z veseljem in sistematično združuje svoje dolgoletne športne izkušnje, z znanji in veščinami, ki jih je pridobila v tujini in v Sloveniji od svojih odličnih mentorjev in jih predaja zaposlenim v podjetjih po Sloveniji in preko spletne platforme tudi v tujini.


DEJAN LENART (Ljubljana) 

Dejan je ustanovitelj centra za funkcionalne in tekaške treninge HAPPY GYM. S treniranjem atletov in drugih profesionalnih športnikov se ukvarja že 12 let. Mnogim rekreativnim tekačem in ostalim je pomagal do bolj varnega in zdravega načina gibanja. Prisega na celostni pristop oziroma na program, ki najprej odpravi vse pomanjkljivosti posameznika (poškodbe, nepravilna biomehanika, pomanjkanje moči, gibljivosti...) in se šele nato prične postopno doseganje zastavljenih ciljev, ker le tako se zmanjša možnost poškodb pri dolgoročnem udejstvovanju v športu. Dejan vodi tudi Hervisove tekaške treninge, ki se vsak torek odvijajo v Ljubljani.OBVEZNA PRIJAVA!Vljudno vabljeni! ​​​​​​​

PRIJAVA:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni fizični in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev na dogodku odškodninsko ne odgovarja. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na Hervisovih socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju HERVIS) bo ime, priimek, e-mail naslov udeleženca ter telefonsko številko (v nadaljevanju osebni podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek, obdeloval za izvedbo dogodka, za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka in za obveščanje o prihajajočih podobnih dogodkih.


V času obdelave osebnih podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte varstvopodatkov@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte

varstvopodatkov@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za obveščanje o organizaciji dogodka in obveščanje o prihajajočih dogodkih, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 1 leto od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov je marketing oddelek HERVIS-a. HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletne strani Eveeno.com, na kateri je kreiran dogodek.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je dosegljiva na naslednjem naslovu elektronske pošte: varstvopodatkov@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.