Registration (450 still available)

#get movin'

Hervisovi tekaški treningi


Prihajajoča pomlad je idealen čas, da obujete superge in se pripravite na nove tekaške izzive pod vodstvom izkušenih trenerjev. Tekaške treninge vodijo: Helena Javornik, Borut Podgornik, Nino Cokan, Dejan Lenart in Brigita Langerholc.​​​​​​​


Treningi potekajo vsak torek ob 18.30 v Ljubljani, Mariboru in Celju.

​​​​​​​


POMEMBNE INFORMACIJE:​​​​​​​

 • Trenerji:
  • Maribor: Helena Javornik, Borut Podgornik,
  • Celje: Nino Cokan,
  • Ljubljana: Dejan Lenart, Brigita Langerholc
 • Kje se dobimo? 
  • Maribor (Hervis Qlandia),
  • Celje (Špica),
  • Ljubljana (Park Tivoli - pri Mini golfu).
 • Termini: vsak torek ob 18:30
 • Trajanje: cca. 90 minut + posvet z vaditelji 
 • Treningi po jakostnih skupinah – glede na pripravljenost posameznika​​​​​​​
 • Cena: 20€ mesečno
 • Več informacij o dogodku dobite na email naslovu: tajnistvo@hervis.si


TRENERJI:


HELENA JAVORNIK (Maribor)

Helena Javornik je naša najuspešnejša tekačica na srednje in predvsem na dolge proge v Sloveniji vseh časov. Še vedno je lastnica vseh državnih rekordov od 2000m naprej vse do maratona. Prav tako še vedno drži njen Evropski rekord na 25.000m, postavila pa je tudi 2 svetovna veteranska rekorda na 10.000m in v polmaratonu. Udeležila se je treh Olimpijskih iger, na svojih zadnjih v Atenah 2004 je tudi dosegla največji uspeh – 10. mesto na 10.000m. Po koncu njene tekmovalne kariere in opravljenem tečaju za vaditelja atletike se posveča rekreativni vadbi teka, kjer s svojimi izkušnjami in nasveti pomaga množicam rekreativnih tekačev, ki stopajo na pot aktivnega življenja in s tem dvigujejo kvaliteto življenja.


BORUT PODGORNIK (Maribor)

Borut Podgornik je bil eden najboljših maratoncev še v bivši državi, saj ga njegov rezultat v maratonu 2.20.56 uvršča na tovrstni lestvici v sam vrh. Kasneje je bil po pridobitvi najvišje trenerske licence zelo uspešen tudi kot trener, saj sta njegova varovanca Helena Javornik in Roman Kejžar še vedno lastnika dveh najprestižnejših dolgoprogaških rekordov – polmaraton in maraton, množica njegovih varovancev pa je postavljala državne rekorde (preko 70), osvajala državne naslove (preko 120) in se udeleževala tudi največjih svetovnih športnih dogodkov (Olimpijske igre, Svetovna prvenstva…). Tudi Borut se zadnje čase posveča rekreaciji, kjer predvsem na področju teka svetuje in vodi množico teka željnih posameznikov k zavedanju, da je redna telesna aktivnost tista, ki dviguje kvaliteto življenja, izboljšuje motivacijo in ne nazadnje prispeva k večji produktivnosti tudi na poslovnem področju.


NINO COKAN (Celje)

Vsestranski športnik že od malih nog. Ljubitelj triatlona, plavanja, kolesarjenja in teka. Nekoč vrhunski triatlonec, sedaj rekreativni športnik in organizator športno rekreativnih prireditev. "Zase pravim, da v športu delam in uživam praktično vsak dan in, če delaš nekaj v čemer uživaš, potem v življenju praktično NE DELAŠ niti en dan."


BRIGITA LANGERHOLC (Ljubljana)

Brigita Langerholc je bila v preteklosti uspešna slovenska atletinja, olimpijka ( 4. na 800m na OI v Sydneyu), Bloudkova nagrajenka in večkratna Atletinja leta (2000, 2001, 2007). Je univ. diplom. ekonomistka na University of Southern California in mag. Menedžmenta neprof. organizacij na Fakulteti za družbene vede ter udeleženka programov v Landmark Worldwide School. Svojo poklicno pot je začela pri Olimpijskem komiteju Slovenije kot predsednica Komisije športnikov, članica odbora pri Fundaciji za šport in v Atletskem klubu Radovljica s treniranjem mladih upov atletike, zadnja 3 leta pa se je posvetila vodenju in izvajanju Aktivnih odmorov in joge v podjetjih, izobraževanju Športnih promotorjev v podjetjih ter predavanjih doma in v tujini.

V svoji 18-letni atletski karieri je sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent in Aleksander Šinigoj (NLP izobraževanja), Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), in v zadnjem času Boris Vene (ustanovitelj protokola Body Reset), pri katerem se izobražuje za inštruktorico protokola Body Reset. Z veseljem in sistematično združuje svoje dolgoletne športne izkušnje, z znanji in veščinami, ki jih je pridobila v tujini in v Sloveniji od svojih odličnih mentorjev in jih predaja zaposlenim v podjetjih po Sloveniji in preko spletne platforme tudi v tujini.


DEJAN LENART (Ljubljana) 

Dejan je ustanovitelj centra za funkcionalne in tekaške treninge HAPPY GYM. S treniranjem atletov in drugih profesionalnih športnikov se ukvarja že 12 let. Mnogim rekreativnim tekačem in ostalim je pomagal do bolj varnega in zdravega načina gibanja. Prisega na celostni pristop oziroma na program, ki najprej odpravi vse pomanjkljivosti posameznika (poškodbe, nepravilna biomehanika, pomanjkanje moči, gibljivosti...) in se šele nato prične postopno doseganje zastavljenih ciljev, ker le tako se zmanjša možnost poškodb pri dolgoročnem udejstvovanju v športu. Dejan vodi tudi Hervisove tekaške treninge, ki se vsak torek odvijajo v Ljubljani.Prosimo za prijavo spodaj.Vljudno vabljeni! ​​​​​​​

PRIJAVA:

Spol:
Ime:
Priimek:
Naslov:
Ulica in hišna številka:
Poštna številka:
Kraj:
E-Mail:
Telefon:
Izberite termin:

Izbira vstopnic

Vstopnica:

Pogoji udeležbe:

Strinjanje:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


RegistrationSend