Registration has ended

HERVIS IZZIV #2

BODI FIT s Hervisom

#GETMOVIN


V sodelovanju z BODIFIT-om vsem Hervis SportsClub članom ponujamo brezplačno vadbo power JUSTFIT 1x na teden  v BODIFIT centru v Mariboru.


HERVIS IZZIV #2 vključuje:
-    Brezplačno vodeno vadbo (Power JUSTFIT) 1-krat na teden, traja skupaj 3 mesece
-    Brezplačno začetno in končno diagnostično testiranje telesne sestave z napravo OMRON in posvet z BODIFIT inštruktorjem
-    1x osebni posvet z BODIFIT inštruktorjem in voden trening na fitnesu


*Pogoj za sodelovanje je plačilo BODIFIT članarine v vrednosti 10,00€, ki omogoča sodelovanje v HERVIS IZZIVU #2 in vsebuje 2x Omron testiranje telesne sestave, merjenje obsegov in gibljivosti telesa (v vrednosti 2x 35,00€) ter osebni posvet.​​​​​​​


Kdaj:

Torek ob 17h (traja eno uro)

Pričetek: torek, 19.02.2019 - torek, 14.5.2019 

               

Lokacija:

BODIFIT Maribor

Na Poljanah 20

2000 Maribor


Vadba:

Power JUSTFIT

Najhitrejši, preprost in učinkovit način oblikovanja celotnega telesa. Vadba, kjer lahko moški pokažejo svojo surovo moč, ženske pa vzdržljivost in  gibljivost. Pri obeh spolih se na sistematičen način nadgrajuje telesna pripravljenost, skozi cikle programiranja pa se zelo hitro napreduje. Koncept vadbe je zasnovan po principu personal level strength effect – vadbo si lahko vadeči prilagaja sam glede na svoje sposobnosti. Osnova za vadbo je lastno telo, step stopnička, dvoročne uteži in želja po novih zmagah nad seboj!

Začutite moč preobrazbe & doživite eksplozijo energije!


BREZPLAČNO TESTIRANJE TELESNE SESTAVE IN POSVET Z BODIFIT INŠTRUKTORJEM

Testiranje z Omron napravo omogoča prikaz kompleksnejše slike stanja vašega telesa, ne le zgolj številko vaše teže. Je idealna naprava za izračun sestave in vodenje samih sprememb na vašem telesu. V zgolj nekaj minutah vam med drugim natančno izračuna odstotek telesne maščobe, kot tudi odstotek mišične mase.

Ob tem bomo dodatno opravili meritve obsegov in gibljivosti vašega telesa.

(Vrednost ene meritve znaša 35,00€ (z DDV))


BODIFIT članstvo – prednosti in ugodnosti:

  • Stalen BODIFIT članski popust na vse izdelke v spletni trgovini BODIFIT SHOP (https://bodifitshop.com/)
  • Mesečne in tedenske akcije (BODIFIT centri in BODIFIT Shop)
  • Cenejši izdelki in storitve na vseh BODIFIT centrih (vadbeni programi, wellness)
  • Posebne ugodnosti pri BODIFIT AMBASADORJIH (http://fitpodjetje.si/ambasadorstvo/)
  • Darilo ob včlanitvi (BODIFIT vodnik, majica, ipd.)
  • Ugodnejše prijave na BODIFIT Akademijo, ugodnejša prijava na fitnes konvencije in druge športne dogodke ter fitnes tečaje
  • In še več…

OBVEZNA PRIJAVA! :) Pohiti, število mest je omejeno!


Veselimo se druženja z vami!PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni fizični in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev na dogodku odškodninsko ne odgovarja. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na Hervisovih socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju HERVIS) bo ime, priimek, e-mail naslov udeleženca ter telefonsko številko (v nadaljevanju osebni podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek "Hervisov tekaški trening z Mitjo Krevsom", obdeloval za izvedbo dogodka, za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka in za obveščanje o prihajajočih podobnih dogodkih.


V času obdelave osebnih podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte varstvopodatkov@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte

varstvopodatkov@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za obveščanje o organizaciji dogodka in obveščanje o prihajajočih dogodkih, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 1 leto od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov je marketing oddelek HERVIS-a. HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletne strani Eveeno.com, na kateri je kreiran dogodek.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je dosegljiva na naslednjem naslovu elektronske pošte: varstvopodatkov@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.