Registration has ended

ZDRAVI IN AKTIVNI V HERVISU

V družbi vrhunskih trenerjev zdravega in aktivnega načina življenja bomo vsak četrtek ob 19:00 uri v trgovini Hervis v Cityparku poskrbeli za boljšo pripravljenost, moč in kondicijo. Topili bomo maščobe, krepili mišice, pridobivali kondicijo in se ob tem zelo zabavali.

Kaj potrebujete? Športne copate, funkcionalna oblačila, brisačo za na tla in za obraz, podlogo, napitek za hidracijo in prijatelja ter dobro voljo :)

Kalistenična vadba z lastno težo in pripomočki je primerna za vse stopnje pripravljenosti in se lahko prilagaja ciljem ter sposobnostim posameznika. Torej vabljeni prav vsi.

Vsak ki se vadbe udeleži prvič prejme praktično nagrado! :)


PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

The registration for this event has ended.