Registration has ended


ASICS Brezplačna analiza stopal


Pomlad je idealen čas, da obujete superge in se pripravite na nove tekaške izzive. Da bi vam olajšali izbiro smo za vas pripravili brezplačno analizo stopal. Naprava na podlagi posnetka stopal natančno določi njihove lastnosti. Naši svetovalci vam bodo iz nabora tekaških znamk predlagali obutev, ki vam, glede na vaš tip stopala in posebnosti, najbolj ustrezajo.


Ljubljana: petek, 20.4.2018 od 20:00 do 24:00 

Predhodna rezervacija na: 01 587 48 14

Maribor: sobota, 21.4.2018 od 10:00 do 14:00 in od 15:00 do 18:00  

Predhodna rezervacija na: 02 320 39 83

​​​​​​​

Na dan svetovanja v izbrani prodajalni vam ob nakupu tekaške obutve Asics po rednih cenah podelimo 20 % popust.


Vljudno vabljeni! ​​​​​​​

PRIJAVA:

Spol:
Ime:
Priimek:
Naslov:
Ulica in hišna številka:
Poštna številka:
Kraj:
E-Mail:
Telefon:
Izberite termin:

Izbira vstopnic

Vstopnica:

Pogoji udeležbe:

Strinjanje:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

The registration for this event has ended.