Registration has ended

Tko je najveći tehničar u gradu saznat ćemo na prvom i povijesnom natjecanju u tehniciranju u trgovini Hervis Pula City Mall! 


Natjecanje u „tehniciranju“ je zamišljen kao zabavno-animacijski sportski događaj u kojem mogu sudjelovati apsolutno SVI! Tehniciranje je popularna i zabavna nogometna vježba usavršavanja tehnike i njezina provedba zahtjeva samo malo dobre volje, puno koncentracije i ponešto nogometne vještine. Sudjelovati mogu svi, bez obzira na dob, spol, fizičku spremu i kreditnu sposobnost! 


Na natjecanje se može prijaviti svatko tko želi i misli da je najbolji, a najbolji će osvojiti bogate nagrade koje osigurava Hervis:
1. mjesto 500.00 kn
2. mjesto 300.00 kn
3. mjesto 200.00 kn


Manifestaciju će posjetiti i članovi NK Istra 1961 i pokazati nam kako se trenira i tehnicira u najvećem i najboljem sportskom kolektivu sa zapadne strane Učke. 


Broj sudionika na je ograničen, stoga se ne oklijevajte već se prijavite smjesta kako biste osigurali svoje mjesto na natjecanju


Vidimo se!
Polaznik:

Ulaznica:

Uvjeti sudjelovanja

Važna napomena:

Sudjelovanje na Hervis događaju je dobrovoljno i na vlastitu odgovornost sudionika. Svatko mora sam prosuditi da li je u odgovarajućoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji kako bi mogao sudjelovati na događaju. Hervis ne preuzima odgovornost za moguće nezgode ili ozljede sudionika na događaju. Sudionici su s time upoznati i potvrdom uvjeta sudjelovanja daju svoju suglasnost.


Sudionici su upoznati s činjenicom da će tijekom sudjelovanja biti napravljene video snimke grupe i pojedinih osoba. Tijekom prijave izričito se slažu da se na društvenim mrežama tvrtke Hervis i Pula City Mall (Facebook i Instagram) mogu koristiti i objaviti fotografije s događaja.  


HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb, (u nastavku HERVIS) ime, prezime, adresu e-pošte, kućnu adresu i broj telefona sudionika (u nastavku osobni podaci), navedenih u obrascu za prijavu na događaj, obrađuje u svrhu izvedbe događaja, za slanje obavijesti o promjenama u organizaciji događaja te obavijesti o sličnim nadolazećim događajima.


Tijekom obrade osobnih podataka potpisani ima pravo na pristup podacima koji se odnose na njega te na popravak, ograničenje obrade, prijenos ili brisanje svih ili pojedinih osobnih podataka, u skladu s važećim propisima, a temeljem zahtjeva poslanog pisanim putem u sjedište društva HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb ili putem e-pošte zastitapodataka@Hervis.hr. Potpisani ima pravo na prigovor i na pritužbu kod povjerenika za informacije.

Sudionik može u bilo koje vrijeme zatražiti od HERVIS-a da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Pristanak na izravni marketing možete u bilo koje vrijeme djelomično ili u cijelosti, trajno ili privremeno otkazati pisanim putem na adresu HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb ili preko e-pošte zastitapodataka@Hervis.hr ili putem poveznice koja je navedena u primljenom SMS/MMS-u ili u e-pošti.

HERVIS će podatke, koji se nakon vašeg pristanka obrađuju za slanje obavijesti o organizaciji događaja i obavijesti o nadolazećim događajima, obrađivati do prekida suglasnosti, pri čemu prekid ne utječe na zakonitost obrade osobnih podataka prije samog prekida. Podatke koje obrađuje u svrhu realizacije događaja HERVIS će čuvati 1 godinu od završetka događaja.


Korisnik osobnih podataka je odjel za marketing tvrtke HERVIS. HERVIS neće prosljeđivati podatke trećim osobama, osim web stranici Eveeno.com na kojoj je događaj kreiran.


Osoba ovlaštena za sigurnost osobnih podataka u društvu HERVIS d.o.o. dostupna je na slijedećoj adresi e-pošte: zastitapodataka@Hervis.hr.

Registration

The registration for this event has ended.