Registration has ended

HERVIS TEST ELAN SKIJA
Sljeme, 19.1.2019


Super događaj i super društvo.
U suradnji s Elanom 19. siječnja 2019. na Sljemenu organiziramo ekskluzivno testiranje njihovih najnovijih skija i bogatu nagradnu igru. 

Svaki sudionik testa dobiva Hervisov kupon za posebne pogodnosti, a na dan natjecanja održat će se velika nagradna igra s bogatim nagradama.


NAGRADNI FOND:
1. nagrada: 2 x par Elan skija; Amphibio 78 Black Magic
2. nagrada: Hervis poklon bon u vrijednosti 300hrk
3. nagrada: Hervis poklon bon u vrijednosti 250hrk
4. do 10. nagrada: bidoni i trake za ključeve


Izvlačenje će se održati na dan događaja u 13 sati. Ne propustite! :) Ako dobitnik ne bude prisotan, se nagrada dodjeljuje drugom.


Iskoristite subotu na snijegu uz Hervis i Elan :)


Dobro došli! :)


Obvezna registracija.Polaznik:

Ulaznica:

Uvjeti sudjelovanja

Važne upute 


Sudjelovanje na Hervis događaju je dobrovoljno i na vlastitu odgovornost sudionika. Svatko mora sam prosuditi da li je u odgovarajućoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji kako bi mogao sudjelovati na događaju. Hervis ne preuzima odgovornost za moguće nezgode ili ozljede sudionika na događaju. Sudionici su s time upoznati i potvrdom uvjeta sudjelovanja daju svoju suglasnost.


Sudionici su upoznati s činjenicom da će tijekom sudjelovanja biti napravljene video snimke grupe i pojedinih osoba. Tijekom prijave izričito se slažu da se na društvenim mrežama tvrtke Hervis (Facebook i Instagram) mogu koristiti i objaviti fotografije s događaja.  


HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb, (u nastavku HERVIS) ime, prezime, adresu e-pošte, kućnu adresu i broj telefona sudionika (u nastavku osobni podaci), navedenih u obrascu za prijavu na događaj, obrađuje u svrhu izvedbe događaja, za slanje obavijesti o promjenama u organizaciji događaja te obavijesti o sličnim nadolazećim događajima.


Tijekom obrade osobnih podataka potpisani ima pravo na pristup podacima koji se odnose na njega te na popravak, ograničenje obrade, prijenos ili brisanje svih ili pojedinih osobnih podataka, u skladu s važećim propisima, a temeljem zahtjeva poslanog pisanim putem u sjedište društva HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb ili putem e-pošte zastitapodataka@Hervis.hr. Potpisani ima pravo na prigovor i na pritužbu kod povjerenika za informacije.

Sudionik može u bilo koje vrijeme zatražiti od HERVIS-a da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Pristanak na izravni marketing možete u bilo koje vrijeme djelomično ili u cijelosti, trajno ili privremeno otkazati pisanim putem na adresu HERVIS Sport i moda d.o.o., Slavonska avenija 50, 10 000 Zagreb ili preko e-pošte zastitapodataka@Hervis.hr ili putem poveznice koja je navedena u primljenom SMS/MMS-u ili u e-pošti.

HERVIS će podatke, koji se nakon vašeg pristanka obrađuju za slanje obavijesti o organizaciji događaja i obavijesti o nadolazećim događajima, obrađivati do prekida suglasnosti, pri čemu prekid ne utječe na zakonitost obrade osobnih podataka prije samog prekida. Podatke koje obrađuje u svrhu realizacije događaja HERVIS će čuvati 1 godinu od završetka događaja.


Korisnik osobnih podataka je odjel za marketing tvrtke HERVIS. HERVIS neće prosljeđivati podatke trećim osobama, osim web stranici Eveeno.com na kojoj je događaj kreiran.


Osoba ovlaštena za sigurnost osobnih podataka u društvu HERVIS d.o.o. dostupna je na slijedećoj adresi e-pošte: zastitapodataka@Hervis.hr.

Registration

The registration for this event has ended.