Registration has ended

FUNKCIONALNA VADBA (brezplačno)

pod mentorstvom trenerjev BODIFITa

Vsak torek ob 18h


Pridružite se nam pri brezplačni vodeni vadbi in pomigajte z nami pod mentorstvem trenerjev BODIFITa.


VODENE VADBE

FUSION CROSS: Visoko intenziven intervalni krožni trening, ki s svojim konceptom daje možnost nadgradnje. FUSION CROSS je popoln sistem vadbe, ki temelji na sodobnem  celostnem pristopu k telesni aktivnosti. Vadba je poživljajoča, pospešuje metabolizem in predstavlja pot do oblikovanega in toniziranega telesa. Izvaja se s pomočjo trendnih pripomočkov, kot so TRX, BOSU, kettlebell, step, žoge ipd, ter z lastno težo.


FUSION BOOTCAMP: Visoko intenziven trening, ki teži h kompleksnemu razvoju motoričnih lastnosti. Trening, ki predstavlja ultimativen izziv za telo, vsebuje kombinacijo vojaških in športnih režimov gibanj, borilnih veščin, osnovne elemente krepitve telesa ter posamezne elemente body&mind vadb. BOOTCAMP vsebuje pliometrična/kardiovaskularna gibanja (tek, skoki, skiping), komponente moči (uteži, vaje z lastno težo, elastični trakovi).


FUSION BALANCE: zavedanje telesa v prostoru, vaje koncentracije, asane joge, pilates kontrologija, kombinacija thai-chija in drugih sorodnih tehnik ter ideje funkcionalnosti gibanja so osnova za kompozicijo te vodene vadbe.


TRAJANJE:

18:00 - 18:30 - 30 min vadbe

18:30 - 18:45 - 15 min aktivnega počitka

18:45 – 19:00 - posvet z trenerjem


Kaj potrebujete?

Dobro voljo in prijatelje ... funkcionalna oblačila, obutev, brisačo za na tla in za obraz.


Vabljeni vsi, ki si želite oblikovati telo ali si želite sprostitve in zabave.

Napolnimo svoje telo z navdušenjem, dvignimo si energijo in vsakič znova premagajmo in oblikujmo – sebe!PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni telesni in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev ne jamči. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 

Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na socialnih omrežjih lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  

Svoje soglasje lahko udeleženci kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.

Udeležneci se prav tako strinjajo, da se lahko njihovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabijo za namene oglaševanja izdelkov iz Hervisovega prodajnega programa. Prav tako se izrecno strinjajo, da jim lahko podjetje Hervis po e-pošti pošilja oglasna in informativna sporočila. Udeleženci lahko svoje soglasje kadarkoli prekličejo po e-pošti, poslani na tajnistvo@hervis.si , ali po pošti, poslani na Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152 g, 1000 Ljubljana.


Registration

The registration for this event has ended.