Registration has ended

TEKAŠKI TRENINGI TEKAŠKE VADBE V MARIBORU​​​​​​​

#GETMOVIN


Obujte tekaške copate in se pripravite na nove tekaške izzive pod vodstvom najuspešnejše slovenske tekačice vseh časov Helene Javornik. Tekli bomo po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave vse tja do Koblarjevega zaliva. Vadba bo prilagojena tako začetnikom kot izkušenejšim tekačem.


POMEMBNE INFORMACIJE:
•    Trener: Helena Javornik
•    Kje se dobimo? Maribor, Studenci – na parkirišču pri Lesarski šoli
•    Termini: vsak ponedeljek in sredo ob 18:30
•    Trajanje: cca. 90 minut 
•    Cena: mesečna vadnina: 15,00€, posamezen obisk tekaške vadbe: 5,00€. Plačilo: na 1. obisku v začetku meseca za mesec vnaprej.


HELENA JAVORNIK
Helena Javornik je naša najuspešnejša tekačica na srednje in predvsem na dolge proge v Sloveniji vseh časov. Še vedno je lastnica vseh državnih rekordov od 2000m naprej vse do maratona. Prav tako še vedno drži njen Evropski rekord na 25.000m, postavila pa je tudi 2 svetovna veteranska rekorda na 10.000m in v polmaratonu. Udeležila se je treh Olimpijskih iger, na svojih zadnjih v Atenah 2004 je tudi dosegla največji uspeh – 10. mesto na 10.000m. Po koncu njene tekmovalne kariere in opravljenem tečaju za vaditelja atletike se posveča rekreativni vadbi teka, kjer s svojimi izkušnjami in nasveti pomaga množicam rekreativnih tekačev, ki stopajo na pot aktivnega življenja in s tem dvigujejo kvaliteto življenja.


Več informacij: www.tekaskavadba.siOdličen trening in dobra družba zagotovljena!PRIJAVA - brezplačno:

Izbira vstopnic

Pogoji udeležbe:

Pomembno navodilo: ​​​​​​​

Udeležba na Hervisovem dogodku je prostovoljna in na lastno odgovornost udeležencev. Vsak mora presoditi sam, ali je v ustrezni fizični in psihični kondiciji, da lahko na dogodku sodeluje. Hervis za morebitne nesreče oziroma poškodbe udeležencev na dogodku odškodninsko ne odgovarja. Udeleženci so s tem seznanjeni in z potrditvijo pogojev udeležbe s tem izrecno soglašajo. 


Udeleženci so seznanjeni, da bodo med dogodkom narejeni posnetki skupine in posameznih oseb. Ob prijavi se izrecno strinjajo, da se na Hervisovih socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) lahko uporabijo in objavijo fotografije iz dogodka, na katerih so vidni.  


HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju HERVIS) bo ime, priimek, e-mail naslov udeleženca ter telefonsko številko (v nadaljevanju osebni podatki), ki jih ta navede v obrazcu za prijavo na dogodek "Tekaške vadbe v Mariboru v sodelovanju s Hervisom", obdeloval za izvedbo dogodka, za obveščanje o spremembah v organizaciji dogodka in za obveščanje o prihajajočih podobnih dogodkih.


V času obdelave osebnih podatkov ima podpisnik pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež družbe HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte varstvopodatkov@hervis.si. Podpisnik ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.


Udeleženec lahko od HERVIS-a kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče pisno na HERVIS Šport in moda d.o.o. Šmartinska cesta 152G, 1000 Ljubljana, preko elektronske pošte

varstvopodatkov@hervis.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.


HERVIS bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za obveščanje o organizaciji dogodka in obveščanje o prihajajočih dogodkih, obdeloval do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem. Podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe dogodka, bo HERVIS hranil 1 leto od zaključka dogodka.


Uporabnik osebnih podatkov je marketing oddelek HERVIS-a. HERVIS podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo spletne strani Eveeno.com, na kateri je kreiran dogodek.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v družbi HERVIS d.o.o. je dosegljiva na naslednjem naslovu elektronske pošte: varstvopodatkov@hervis.si.


Registration

The registration for this event has ended.