Info

Ju mirëpresim në Simpoziumin shkencor që organizohet në kuadër të Takimeve të Mynihut 2023, të cilat organizohen çdo vit nga Shoqëria e akademikëve shqiptarë - DIJA e.V. në Mynih.

Këtë vit Takimet e Mynihut organizohen në bashkëpunim me Institutin shkencor mbarëkombëtar Alb-Shkenca dhe me mbështetje nga Ministrina e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Shoqëria gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar GIZ dhe Qyteti i Mynihut (Gjermani).

  • Posteri i Takimeve të Mynihut 2023 [ PDF | JPG ]


Takimet këtë vit zgjatin dy ditë, me 24.11 dhe 25.11.2023, dhe do të shqyrtojnë temën:

"Ndërtimi i një platforme për perkrahjen e bashkëpunimit dhe rrjetëzimit të Diasporës shkencore shqiptare".


Simpoziumin shkencor organizohet në ditën e dytë, më 25.11.2023.

Regjistrohu për pjesëmarrje në simpozium ... »