Registration has ended

Tura na Sljeme (besplatno)

Pridružite nam se na turi pohoda na Sljeme. Garantiramo dobru zabavu i rekreaciju. Za dodatnu motivaciju prvih 10 prijavljenih dobivaju poklon. Polazak starta, na lokaciji, Šestinska Crkva. Molimo sve prijavljene da ponesu prikladnu odjeću i obuću. :)

Polaznik:

Ulaznica:

Uvjeti sudjelovanja

Važna napomena: sudjelovanje u Hervis događaju izvodi se na vlastitu odgovornost sudionika. Svatko mora sam prosuditi da li je fizički i psihički spreman sudjelovati. Isključena je odgovornost Hervisa za eventualne štete ili nezgode bilo koje vrste.

Upoznat(a) sam s time da će se u okviru događaja raditi fotografije skupine i pojedinih osoba. Ovom prijavom izričito odobravam uporabu i objavu fotografija na kojima se vidim na društvenim mrežama.

Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu tajnistvo@hervis.si ili pisane obavijesti na adresu Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana.

Suglasan/suglasna sam s time da će se moji osobni podaci pohraniti, obrađivati i koristiti u promotivne svrhe za proizvoda iz Hervisovog asortimana. Nadalje se izričito slažem s dostavom newslettera u moj pretinac e-pošte. Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu tajnistvo@hervis.si ili pisane obavijesti na adresu Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana.

 

Registration

The registration for this event has ended.