Registration has ended

Tura na Sljeme

23.09.2017, pridružite nam se na Turi na Sljeme, polazak ispred Šestinske Crkve, u 8:00 h, planirana tura je do planinarskog doma Grafičar, dolazak 10:00 h, poslije toga sami odlučujete, spustiti se  dolje ili nastaviti dalje. :) Ponijeti sa sobom adekvatnu odjeću i obuću. Prvih pet prijavljenih dobivaju poklon.

Polaznik:

Ulaznica:

Uvjeti sudjelovanja

Važna napomena: sudjelovanje u Hervis događaju izvodi se na vlastitu odgovornost sudionika. Svatko mora sam prosuditi da li je fizički i psihički spreman sudjelovati. Isključena je odgovornost Hervisa za eventualne štete ili nezgode bilo koje vrste.

Upoznat(a) sam s time da će se u okviru događaja raditi fotografije skupine i pojedinih osoba. Ovom prijavom izričito odobravam uporabu i objavu fotografija na kojima se vidim na društvenim mrežama.

Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu tajnistvo@hervis.si ili pisane obavijesti na adresu Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana.

Suglasan/suglasna sam s time da će se moji osobni podaci pohraniti, obrađivati i koristiti u promotivne svrhe za proizvoda iz Hervisovog asortimana. Nadalje se izričito slažem s dostavom newslettera u moj pretinac e-pošte. Svoj pristanak mogu u svakom trenutku povući upućivanjem e-poruke na adresu tajnistvo@hervis.si ili pisane obavijesti na adresu Hervis d.o.o., Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana.

 

Registration

The registration for this event has ended.